Close
Close
 

    Kako si izposodim?

     

    1. Svetovanje (pogovor)
    Naše izkušeno osebje vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri prave naprave.

    2. Osebni dokument in varščina
    Če želite najeti napravo, potrebujemo veljaven osebni dokument. Varščino lahko vplačate v gotovini ali s kodo PIN. Z našo shemo škodnega zavarovanja se lahko zaščitite pred tveganjem poškodbe naprave.

    3. Prevzem naprave
    Med razlago delovanja naprave s strani usposobljenega osebja bo v vaši prisotnosti opravljen tudi preizkus delovanja naprave. Nato vam bo naprava izročena.

    4. Obdobje najema
    Osebju na recepciji sporočite, za kako dolgo obdobje želite napravo najeti. Če pozneje ugotovite, da napravo potrebujete dlje, lahko obdobje najema po telefonu podaljšate za največ 1 teden (če ni že rezervirana). Za daljši najem pa se morate v gradbeni trgovini oglasiti osebno.

    5. Preizkus delovanja
    Delovanje naprave se v vaši prisotnosti preveri tudi ob povratku. Tako so naše naprave v vsakem trenutku optimalno pripravljene na izposojo.

    6. Izdelki za prodajo
    Ob najemu razmislite še o ustreznih prodajnih izdelkih. Osebje na recepciji vam lahko svetuje.

    7. Obračun varščine in najemnine
    Naprava mora biti ob povratku vselej čista in izpraznjena. Ko je izdelek odobren, prejmete vračilo varščine in poravnate najemnino. Če je naprava poškodovana ali umazana, se stroški ustrezno obračunajo. Znesek teh stroškov se odšteje od varščine.